Rebecca tackade nej...

Det blir alltså ingen bronsmatch alls i + 60 på shootfighting SM. Jag är ju sjuk och Rebecca tackade nej till sin nya moståndare; Sara. Förstår inte riktigt varför, men tråkigt är det i alla fall. Men nu blir det till att se till att blir frisk = hålla sig ifrån träning :(
... men kan ju alltid hjälpa Sara att förbereda sig för BJJ-SM och fysläger med landslaget i SW.

---> Sara: Nu är spelar det ingen roll om du har motivation eller inte! Jag får inte träna, så allt mitt "träningssug" kommer gå ut över dig... ;) Kommer vara där och tvinga dig att köra intervaller och pressa dig till 100 %. Du kommer vara i toppform till SM och fysläger!!

För min egen del är det vila och sedan lugn uppbyggnad som gäller under resten av december. Sedan blir det nystart i januari med guldmatch på SM i shootfighing -60 nästa år som mål!

Take care
//Mija

Sjukdom = ingen SM-match i år :(

Haft en envis hosta, men struntat i den. Ingen bra ide, tydligen. Efter ett riktigt bra pass med Micke i tisdags gick det utförs. Blev riktigt dålig under natten med andningsproblem och feber... Det blev en tripp till fabror doktorn, där det konstaterades att jag fått akut bronkit med något elakt virus i lungorna. Strikt vila en vecka och sedan lugn träning på max 50 % i ca 1 månad. Hoppas på snabb förbättring så jag slipper sjukhusvistelse!
Detta betyder naturligtvis att SM-matchen flög all världens väg... Får bli nästa år istället. Jättetrist nu när jag verkligen såg fram emot denna matchen, det kändes riktigt bra!

Tack till alla som har muntrat upp mig sedan jag blev sjuk, jag vet att det blir fler gånger, men just nu känns det bara surt. Men hälsan måste gå först, och hur bra kan man klara en match när resan från sängen till soffan är en utmaning...

Blev betydlig gladare idag, när det visade sig att Sara har blivit erbjuden min match istället. Nu väntar vi bara på att Rebecca ska acceptera eller inte, men gör hon det blir det en trip till SM i alla fall. Inte tävla, men är jag pigg nog blir det coaching i alla fall. Nu kan vi krossa i alla fall!!!! Sara är bäst, nu ska hon in i shootfighting-världen och krossa oxå ;)

Var rädda om er och träna inte med hosta!!!

Kramar Mija <3


Dag som började dåligt, men slutade bättre...

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig och efter en hel dag med endast en låång väntan, var det redan kväll. Allt jag skulle hunnit med, både gällande träning, skola och tvättning var ju inte att tänka på. Kom hem, trött, hungrig och inte alls sugen på att varken träna eller uträtta något annat.
Som tur är har jag en superfästman som hade tvättat allt när jag kom hem, och sporrade iväg mig på thaipasset med orden: "Det kommer kännas mycket bättre när vi kommer hem igen"

Och mycket riktigt, efter ett bra thaipass med både teknik och sparring mot bra motstånd känns mycket bättre. Körde några ronder med Sara idag. Kändes riktigt bra att få köra mot någon som är så bra stående, men ändå i min storlek. Och bra är hon, har gått några thaimatcher, varav en lika mot en tvåfaldig världsmästare ;) Snabba slag och explosiva sparkar, det gillar vi. Vi ska köra lite matchsparring i ringen en dag denna veckan eller i början på nästa.

Så efter en inte fullt lyckad dag, väger ändå kvällens träning upp det hela =)

Var rädda om er!

//Mija

Tävlingsträning inledd - morgonlöpning och "chicken race" med en traktor

Nu är det klart! Här följer fightcardet för SM 2010:

Bronsmatch Light Weight Damer
Hellqvist Lena
Skellefteå Kampidrott
Shootfighting
-60 kg
Darabi Iman
Vallentuna Boxing Camp

Bronsmatch Heavy Weight Damer
Bjerstedt Maria
Kampsportscentret Linköping
Shootfighting
+60 kg
Johansson Rebecca
Adrenaline Fighters

Bronsmatch Light Weight
Gidlöv Robin
Adrenaline Fighters
Shootfighting
-65 kg
Jostelius Fredrik
Gladius MMA

Bronsmatch Middle Weight
Vinasco Johannes
Pancrase Gym
Shootfighting
-70 kg
Manning Robin
Frontier MMA

Bronsmatch Welter Weight
Holmgren Freddie
Båstad Kampsportscenter
Shootfighting
-76 kg
Barkin Söderholm Emil
Gladius MMA

Bronsmatch Light Heavy Weight
Eriksson Kenny
Gladius MMA
Shootfighting
-83 kg
Johansson Pether
Escalate MMA

Bronsmatch Cruiser Weight
Jansson Niclas
Escalate MMA
Shootfighting
-91 kg
Spåman Mikael
Märsta Alliance

Bronsmatch Heavy Weight
Larssen Sofus
Kaisho MMA
Shootfighting
+91 kg
Gustafsson Robert
Gladius MMA

SM-titel Light Weight Damer
Ringblom Gabriella
Stockholm Shoot
Shootfighting
-60 kg
Hammarsten Anny
Katrineholms BJJ

SM-titel Heavy Weight Damer
Kianzad Pannie
Kaisho MMA
Shootfighting
+60 kg
Eklund Lina
Pancrase Gym

SM-titel Light Weight
Fouda Afana Bipouna Martin
Pancrase Gym
Shootfighting
-65 kg
Hartsner Emil
Frontier MMA

SM-titel Welter Weight
Kartrud Andreas
Frontier MMA
Shootfighting
-70 kg
Ahl Dennis
Gladius MMA

SM-titel Middle Weight
Larsson Pär
Frontier MMA
Shootfighting
-76 kg
Klamas Joakim
Gladius MMA

SM-titel Light Heavy Weight
Infante Christian
Båstad Kampsportscenter
Shootfighting
-83 kg
Greisson Erik
Frontier MMA

SM-titel Cruiser Weight
Tingström Jonathan
Gladius MMA
Shootfighting
-91 kg
Strandner Magnus
Frölunda Kampsport Center

SM-titel Heavy Weight
Andersson Mats
Kaisho MMA
Shootfighting
+91 kg
Sand Mikael
Gladius MMA

Så nu är tävlingsträningen i full gång. Trots att helgen spenderats "hemma" i skåne med ett flertal släktbesök och farsdagsmiddag, har det hunnits med både backintervaller till kräkkänsla och morgonlöpning i regn och gyttja.
Och väl ute och sprang upptäckte man att man var hemma på landet igen, för vad möter man inte mitt ute skogen om inte en traktor, som tog upp hela skogsvägen som var min löpbana.

Tur att jag har en så duktig fästman som lägger upp min träning och motiverar mig att ge det där lilla extra när jag helst bara vill lägga mig ner och dö ;) Dagens backintervaller (2x5 minuters konstant springande upp och ner)var det värsta jag varit med om!! Men gud vad jag kände mig duktig efteråt   ;) Den fjärde december, då j*vlar kommer jag vara bra!


Train hard, fight easy!

//Mija

Chicken race med en traktor - jag vann!! ;) ... jag vann ;)

Match på SM i Shootfighting

Hej hopp!

Pga ett missförstånd angående inbetalning till SSF, blev jag inte rankad efter min shootfightingt debut och hade därför ingen chans att få gå någon match på SM. Men nu har jag blivit erbjuden bronsmatchen mot Rebecca Johansson från Adrenalin Fighters och tackat ja. Nu återstår bara att vänta på det officiella fightcardet, som skulle komma upp i slutet av veckan. Tävlinsträningen är påbörjad med ett thaiboxningspass igår =)

Idag är det MMA som gäller och utöver det är det kondititionen som ska prioriteras. Matcherna på SM kommer att  vara 2x5 minuter, istället för 1x5 minuter som det är under säsongen, så det är bara att fysa på! ;)

SM --> tjohoo!!!

//Maria



For Girls By Girl

Helgen 4-5 december, då smäller det --> Tjejläger på Kampsportscentret i Linköping, med Hanna Sillén, Ida Hansson och Anny Hammarsten. Det kommer bli två heldagar med fighting och trevligt sällskap.
Kom och "slå ett slag" för tjejer i sporten =) Besök hemsidan, www.forgirlsbygirls.se för mer information och anmälan.

Vi ses i december!

// Mija <3



                         


RSS 2.0